| hikayeyi dewam ettirelim | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
dtox_tdo Misafir
| Konu: hikayeyi dewam ettirelim Çarş. Nis. 11, 2007 6:56 am | |
| bir çocuk yolda yürürken düşmüş............. dewam |
|
| |
YoShY_MeRvE ErEnKoLiK_YoShYKoLiK AdMiN
Mesaj Sayısı : 515 Yaş : 29 Localisation : söliimde çay içmeee gel dimiii :D Emploi : Öğrenci... Loisirs : o evde kaldı ben kendim geldim... Kayıt tarihi : 24/03/07
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Perş. Nis. 12, 2007 7:06 am | |
| kafasını kırmış bir zamanlar bi esra varmış | |
|
| |
ecem_gül Misafir
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Ptsi Nis. 16, 2007 6:57 am | |
| .........çok tembellik yaparmış... evvel zaman içinde kalbur saman içinde..... |
|
| |
Mesaj Sayısı : 515 Yaş : 29 Localisation : söliimde çay içmeee gel dimiii :D Emploi : Öğrenci... Loisirs : o evde kaldı ben kendim geldim... Kayıt tarihi : 24/03/07
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Çarş. Nis. 18, 2007 6:29 am | |
| zengin bi kral varmış bir adam bir otel odasında balkona çıkmış.... | |
|
| |
Yariş&am Misafir
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Cuma Nis. 20, 2007 5:19 am | |
| ve aşağıya düşmüş ölmüş. bi çocuk öğretmenine küfür etmiş.......... |
|
| |
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Cuma Nis. 20, 2007 5:20 am | |
| öğretmen de onu disipline vermiş bi kız saygısız olduğu için okuldan atılmış.... | |
|
| |
Yariş&am Misafir
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Cuma Nis. 20, 2007 5:30 am | |
| kızda babasından dayak yemiş bi öğretmen bi diğer öğretmenle akşam yemeğine çıkmış ancak bunu bi öğrencisi görmüş....... |
|
| |
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Cuma Nis. 20, 2007 5:35 am | |
| ertesi gün hemen okul gazetesinde ''MANŞET HABER'' olarak yasmış bi çocuğun hayal gücü çok genişmiş | |
|
| |
Yariş&am Misafir
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Cuma Nis. 20, 2007 5:37 am | |
| ve bu yüzden her akşam rüyasında winx clup u görüyomuş bi kızan dergi çıkarmaya karar vermiş............... |
|
| |
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Cuma Nis. 20, 2007 5:42 am | |
| hiç kimse onu rahat bırakmadığı için çıkaramamış bi çocuk msn de bi kıza kalp göndermiş kız da ona küfürü basmış(aynı benim gibi ) | |
|
| |
Yariş&am Misafir
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Cuma Nis. 20, 2007 6:00 am | |
| diğeride ona küfürü basmış bi kızan bi kızana evlenme teklifi etmiş......... |
|
| |
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Cuma Nis. 20, 2007 6:21 am | |
| o da reddetmiş defne elayı sokakta ip atlarken görmüş | |
|
| |
Yariş&am Misafir
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Salı Nis. 24, 2007 8:27 am | |
| ve hemen ipini alıp kaçmış bi çocuk annesinin kafasında kemanını kırmış............. |
|
| |
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Çarş. Nis. 25, 2007 3:55 am | |
| anneside onu bi gsl pataklamış bi kız tuvalet kapısının deliğinden karşıda oturan iki sevgiliyi görmüş... | |
|
| |
Yariş&am Misafir
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Çarş. Nis. 25, 2007 4:38 am | |
| ve bu olayı hemen arkadaşlarına sülemiş bi deli deliler hastanesindeki havuza birkaç kaşık şeker atmış........... |
|
| |
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Çarş. Nis. 25, 2007 4:40 am | |
| etrafındakilerde normaldir die hiç bişii dmemş bir avukat davayı kazanmış ve çok sevinmiş | |
|
| |
Yariş&am Misafir
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim C.tesi Mayıs 05, 2007 4:54 am | |
| bu avukat da hemen bu olayı ailesine sülemiş. bi kızın msnine tanımadığı birisi sürekli kalp gönderiyormuş........................ |
|
| |
eren_şul Misafir
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim C.tesi Mayıs 05, 2007 7:31 am | |
| kızda bunu ailesine söylemiş ailesi bu çocuğu bulup pataklamış bir kız eve gelirken bir çocukla tanışmış..................................... |
|
| |
Yariş&am Misafir
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Paz Mayıs 06, 2007 3:33 am | |
| daha sonra bu kızla erkek aşk yaşamaya başlamışlar. bir kız bir kıza sen çoook çirkinsin demiş......... |
|
| |
eren_şul Misafir
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Paz Mayıs 06, 2007 6:22 am | |
| sonra saç başa girmişler bir erkek bir erkeğe sana aşığım demiş..................... |
|
| |
Yariş&am Misafir
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Ptsi Mayıs 07, 2007 11:43 am | |
| ertesi gün birlikte evlenmişler. bir adam eşeğinin dudağından öperken başka bi adam onları görmüş............... |
|
| |
eren_şul Misafir
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Ptsi Mayıs 07, 2007 12:32 pm | |
| ve eşek ile adamda rezil olmuşlar tarkan yalına ben senden daha güzel şarkı söylüyorum demiş ....................................... |
|
| |
Yariş&am Misafir
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Salı Mayıs 08, 2007 10:03 am | |
| yalında tarkana küfürü basmış. bi gün bi çocuk bi çocuğa ben sınıfın grup hepsiden ereniyim demiş.......... |
|
| |
eren_şul Misafir
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Ptsi Mayıs 14, 2007 4:55 am | |
| oda manyak manyak konuşma demiş bir gün bir kıza bana hepsi bir dizisinde teklif geldi demiş................... |
|
| |
erendile Misafir
| Konu: Geri: hikayeyi dewam ettirelim Ptsi Mayıs 14, 2007 5:37 am | |
| ve hemen katılıyorum çok şim war çoook demiş bir gün.... |
|
| |
| hikayeyi dewam ettirelim | |
|